« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID product updates januari

2 min Productontwikkeling
Andreas Tieman
2 februari 2021

Er gaat geen week voorbij of onze producten hebben nieuwe updates ontvangen. Hoe klein of groot de aanpassingen ook zijn, ze zijn altijd belangrijk voor de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd wat er in januari 2021 is toegevoegd en verbeterd aan het VoIP-platform, de Webphone en de apps? Met het lezen van deze product update ben je helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.

VoIPGRID Platform

Vanuit een jump direct naar de gelinkte routing-stap

Bij het instellen van belplannen is het mogelijk om een jump te maken. En dat is handig, want hiermee kun je bijvoorbeeld aangeven wat er gebeurt als een beller in een keuzemenu geen (of een verkeerde) keuze maakt. In plaats van een doodlopend gesprek, zorg je er met een jump dan bijvoorbeeld voor om terug naar het begin van het keuzemenu te springen zodat de beller opnieuw een keuze kan maken.

De jump uit het voorbeeld is mooi overzichtelijk, maar in complexe belplannen was het altijd lastig om de jump en de gelinkte routing-stap te vinden. Door het toevoegen van een directe link naar de gelinkte stap aan de jump, is dit zoeken echter voorbij. Met één klik ben je snel bij de routing stap. Daarnaast wordt de desbetreffende stap ook nog eens kort met een blauwe kleur gemarkeerd.

Vialer Webphone

Verbeterde Busy Lamp Field

Het kan soms voorkomen dat er onverhoopt een onjuiste status van collega’s op de Toetsen- en Contacten-pagina’s -ook wel bekend als Busy Lamp Field- wordt weergegeven. Doordat de webphone nu geen onnodige signalen meer verstuurt als je gebeld wordt terwijl Do Not Disturb is ingeschakeld, is de kans een stuk kleiner geworden dat de onjuiste status van collega’s wordt weergegeven.

Diverse UX-verbeteringen

  • Net als de andere contacten, worden favorieten nu ook alfabetisch gesorteerd.
  • Meldingen die rechtsonder in de interface zichtbaar zijn, worden nu ook vertaald wanneer je de taal hebt aanpast.
  • Het is niet meer mogelijk om per ongeluk op de Uitloggen-knop te klikken en uit te loggen als er een gesprek actief is.
  • Je kunt nu een functie gebruiken die voorkomt dat je computer in slaap-/sluimerstand gaat als de webphone zichtbaar is op je scherm. Je kunt dit op de Instellingen-pagina aangeven.

Vialer App

In juni van 2020 kondigden we aan te werken aan een nieuwe Vialer App. Deze app maakt gebruik van de nieuwste technieken en processen, waardoor de app toekomstbestendig wordt en uiteindelijk de huidige Vialer App zal gaan vervangen. Benieuwd naar de ontwikkelingen?  Met behulp van devblogs – geschreven door de developers van onze apps – zullen we je maandelijks meenemen in de voortgang en ontwikkeling van de nieuwe app. Lees het devblog van januari.

Elke week updates

Dit waren de belangrijkste updates van van januari 2021. Onze developers zetten echter wekelijks vernieuwde versies van onze VoIP-producten live. De volledige versiegeschiedenis van onze producten vind je in de Changelogs van het Platform en de Webphone. De versiegeschiedenis van de apps vind je in de store-apps (Android en iOS).

Heb je ideeën voor meer features en verbeteringen? Veel updates voor onze producten komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Stuur ons een bericht of bel ons op 050 800 9000 om de jouwe te delen.

Gerelateerde artikelen

VoIPGRID product updates februari
2 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
2 maart 2021
Devblog februari: vorderingen in de user interface
2 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
26 februari 2021
VoIP bellen met Microsoft Teams dankzij de nieuwste VoIPGRID integratie
3 min Integraties
Remco Holtman
24 februari 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "d64dd718-46bd-453d-9dbc-2d24faf2e8cd", "request_id": "6042b22a-df7e-45e3-94a9-9b07c88d6550", "attempt": "6042b22a-df7e-45e3-94a9-9b07c88d6550", "status": "success"}