background

VoIP reseller worden met VoIPGRID

Als partner van VoIPGRID stellen we je in staat een telecomoplossing te bieden die past bij de markt van vandaag én morgen.

Vraag gratis demo aan
VoIPGRID is ontstaan vanuit de overtuiging dat telefonie beter kan

Samen naar succes


We bieden een platform waar contracten per dag opzegbaar zijn, die volledig redundant is uitgevoerd en waar je de wholesale gedachte overal in terug vindt.

Als VoIP reseller bied je al onze diensten whitelabel wholesale of semi-wholesale aan. Je krijgt al het gereedschap dat je nodig hebt om VoIP-telefonie snel en toegankelijk te leveren. Met ondersteunend materiaal helpen we je een eind op weg om de zakelijke markt perfect te bedienen.

VoIPGRID komt voort uit een van de meest succesvolle telecomproviders in de markt, daardoor weten we uit ervaring wat er nodig is om succesvol te zijn en dat gunnen we jou ook.

Echt succesvol word je niet door de markt te volgen, maar door je eigen pad te kiezen. Iets dat bij jou past, waar je je goed bij voelt.

VoIPGRID is ontstaan vanuit de overtuiging dat telefonie beter kan

Telefonie leveren was nog nooit zo eenvoudig


Naast een platform dat gewoon werkt, ondersteunen we je in jouw rol als telecomleverancier. Samen helpen we jou een toekomstbestendig verdienmodel voor VoIP-telefonie te realiseren, zonder dat we ons bemoeien met jouw business.

Jij bepaalt zelf welke operator je gebruikt, welke prijzen je vraagt en hoeveel vrijheid je klanten binnen het platform krijgen. Onze dienstverlening is daarnaast op elk moment uitbreidbaar én opzegbaar.

Trotse leverancier aan onder andere:

  • Logo partner VoIPGRID
  • Logo partner VoIPGRID
  • Logo partner VoIPGRID
  • Logo partner VoIPGRID

Ontdek onze kracht

Probeer VoIPGRID direct gratis en vrijblijvend