Dit is wat onze partners van ons vinden

Sinds 2006 is VoIPGRID de meest eigenwijze speler in de telecommarkt. Inmiddels bieden we, samen met onze partners, dagelijks ruim 21.000 bedrijven een telefonie-oplossing op maat. Lees hier hoe onze partners dit ervaren.

Het prettige contact met de partnermanagers en goede tarieven maakt VoIPGRID de nummer 1 partij voor wholesale VoIP.

Enkele jaren geleden heeft Verbonden gekozen voor VoIPGRID door een gelijke visie over de telecommarkt: optimale vrijheid voor de klant. Onze oude inkooppartner had een ouderwets beeld van VoIP, hield vast aan lange contracten en maakte de dienst té complex.

Erik Benjamin van der Meulen is mede-oprichter van Verbonden

Verbonden

Volledige review lezen

Na de demo kwamen wij tot de conclusie: JA! Dit moeten wij gebruiken en leveren aan onze klanten!

Klanten van ons zochten een flexibele oplossing voor hun bedrijf: ‘Onze verhuizing zit er aan te komen, wat is nu efficiënt om te doen?’. De techniek verandert continu, er zijn genoeg telecomaanbieders, maar wat is nou de “juiste stap”? Daar zijn we snel genoeg achter gekomen.

Simon Vos is eigenaar van VoIP Telecom

VoIP Telecom

Volledige review lezen

Elke week worden er nieuwe mogelijkheden ontwikkeld, zodat we concurrerend blijven en kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

De techniek is eenvoudig te implementeren, met veel mogelijkheden om maatwerk te leveren voor de individuele klant. Het tarief is concurrerend en geen contract, dit betekent flexibiliteit voor de klant. De medewerkers van VoIPGRID zijn toegankelijk, denken mee en zijn goed bereikbaar.

Laurens van 't Erve is eigenaar van Salland ICT

Salland ICT

Volledige review lezen

VoIPGRID levert naast een fantastisch gebruiksplatform ook meedenkende support. Het samenwerken biedt niet alleen je klanten, maar ook je eigen bedrijf veel mogelijkheden!

VoIP telefonie is van levensbelang; zowel voor onze eigen dienstverlening als voor onze klanten. Zonder telefonie geen bereikbaarheid. Met het platform van VoIPGRID is bereikbaarheid gegarandeerd!

Timothy Hoolhorst is mede-oprichter en directeur van CareAbout

CareAbout

Volledige review lezen

Wij vinden het fantastisch dat onze klanten de vrijheid hebben om zelf alles aan te passen in de vriendelijke interface van VoIPGRID.

Wij hebben gekozen voor VoIPGRID vanwege de betrouwbaarheid en de flexibiliteit. Door het platform van VoIPGRID weten we zeker dat de gesprekskwaliteit heel hoog is en de kans op storingen heel laag.

Joris Beltman is Spraakmaker in het Marketingteam van Voys

Voys

Volledige review lezen

Ook aan de slag met het beste VoIP-platform?

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie kan zijn.

Vraag demo aan

Liever direct alle ins en outs van ons VoIP-platform weten? Bel 050-8009000.

Portal VoIPGRID
{"attempt":"0190d45f-304e-9bda-285a-e7931f1bf94a","id":"0190d45f-304e-9bda-285a-e7931f1bf94a","request_id":"0190d45f-304e-9bda-285a-e7931f1bf94a","status":"success"}