Koppel telefonie met andere systemen voor ongekende mogelijkheden

Creëer een optimale workflow en verhoog de productiviteit van je klanten door hun favoriete tools te koppelen met telefonie.

Ontdek hoe jij het je klanten nog gemakkelijker maakt met onze integraties.

Telefonie koppelen met CRM-systeem

Het VoIPGRID platform is eenvoudig met bijna alle CRM-pakketten te koppelen. Hierdoor maak je het voor je klanten mogelijk om met één druk op de knop telefoonnummers op je scherm te bellen zonder een nummer te hoeven invoeren.

Daarnaast zie je bij inkomende gesprekken direct wie er belt en heb je met één klik juiste klantkaart in het CRM-pakket te pakken. Dit maakt het werken met relatiebeheersystemen een stuk productiever!

VoIPGRID koppel je onder andere met Hubspot, Realworks en Salesforce.

Integreer met financiële systemen

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij dan ook zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd.

Door de VoIPGRID export met jouw facturatiepakket te koppelen, kun je de maandelijkse facturatie automatiseren. Dit levert direct tijdswinst op voor jou als ondernemer.

VoIPGRID koppel je onder andere met Twinfield, Exact Online en AFAS.

VoIPGRID biedt nog veel meer mogelijkheden om telefonie te koppelen met je favoriete tool. Ontdek alle integraties op de Marketplace

Webhooks inzetten voor efficiëntie

Met de webhooks van VoIPGRID kun je ook zelf de telefonie op een slimme manier integreren met andere online tools. Door te koppelen met Zapier, Integromat of IFTTT, kun jij de op maat een koppeling maken met tools zoals Google Analytics, Slack of E-mail.

Bouw je eigen koppeling met onze open API

Als partner kun je natuurlijk ook zelf tools ontwikkelen die de kracht van het VoIPGRID platform maximaal benutten. Maak je al gebruik van een eigen API? Dan kun je hiermee een integratie bouwen met het platform.

Wij bieden je alle informatie die je nodig hebt om tegen onze API’s aan te kunnen praten. Gebruik bijvoorbeeld onze gespreksnotificatie API: deze API stuurt pushmeldingen over de exacte status van inkomende en uitgaande gesprekken naar andere systemen. Je kunt deze API in allerlei situaties gebruiken; om te koppelen met bestaande programma’s of bij het ontwikkelen van compleet nieuwe koppelingen.

Test onze API’s direct zelf

Probeer VoIPGRID gratis en vrijblijvend.

Vraag demo aan

Liever direct alle ins en outs van de integraties met ons VoIP-platform weten? Bel 050-8009000.

{"attempt":"0190d42f-5250-6ad9-42b0-ff714aed54e8","id":"0190d42f-5250-6ad9-42b0-ff714aed54e8","request_id":"0190d42f-5250-6ad9-42b0-ff714aed54e8","status":"success"}