background

Bied jouw klanten de beste telefonie-ervaring


VoIPGRID levert een vooruitstrevend platform, gericht op flexibiliteit en gemak voor jou als reseller én je klanten. Ook een van de beste telecomproviders van Nederland worden?

Vraag een gratis demo aan

Lever dé oplossing voor zakelijke telefonie

Met VoIPGRID heb je een intelligent platform in handen, dat is gebouwd rond het automatiseren van processen. Zo zorgen we ervoor dat het leveren van telefonie voor jou zo efficiënt mogelijk is.

background

Veilig en in eigen huisstijl


Als partner van VoIPGRID kun je de beheeromgeving geheel whitelabel afnemen.

Klanten loggen in op een veilige https://mijn.jouwsite.nl. Alle communicatie naar je klanten wordt verzonden namens jouw organisatie. Jouw bedrijfslogo en de kleuren van je huisstijl worden verwerkt, zodat voor je klanten alles herkenbaar is.

Gebruiksvriendelijk

Niets is vervelender dan uren rondklikken om een klant aan te maken of een routering van een telefoonnummer goed in te stellen.

Daarom is onze interface niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel snel. Een gemiddeld MKB bedrijf met 5 toestellen lever je letterlijk binnen enkele minuten op.

Contractvrij samenwerken

Alle diensten die jij of jouw klanten afnemen, zijn per dag opzegbaar. Je zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die je niet gebruikt of die je alleen tijdelijk zou willen gebruiken.

Samen succesvol, dat lukt volgens ons juist alleen zónder wurgcontract.

Open API

Ons open karakter vind je terug in onze API’s. Zo is er de plugin voor Firefox en Chrome, met klik-en-bel functionaliteit, flexibel schakelen en wachtrij-informatie.

Als partner kun je natuurlijk ook zelf tools ontwikkelen die de kracht van het VoIPGRID platform maximaal benutten.

background

VoIP leveren was nog nooit zo eenvoudig


Naast een platform dat gewoon werkt, ondersteunen we je graag in jouw rol als telecomleverancier.

Samen helpen we jou een toekomstbestendig verdienmodel voor VoIP-telefonie te realiseren, zonder dat we ons bemoeien met jouw business.

Je wilt niet de grootste partij, maar wel het allerbeste VoIP-platform.

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie kan zijn.

Vraag demo aan Gratis