Bied jouw klanten de beste telefonie-ervaring

VoIPGRID levert een vooruitstrevend platform, gericht op flexibiliteit en gemak voor jou als reseller én je klanten. Ook een van de beste telecomproviders van Nederland worden?

Lever dé oplossing voor zakelijke telefonie

Met VoIPGRID heb je een intelligent platform in handen, dat we hebben gebouwd rond het automatiseren van processen. Zo zorgen we ervoor dat het leveren van telefonie voor jou zo efficiënt mogelijk is.

VoIPGRID

Eenvoudig in gebruik

Niets is vervelender dan uren rondklikken om een klant aan te maken of een routering van een telefoonnummer goed in te stellen.

Daarom is onze interface niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel snel. Een gemiddeld MKB bedrijf met 5 werkplekken lever je letterlijk binnen enkele minuten op.

VoIPGRID

Contractvrij samenwerken

Alle diensten die jij of jouw klanten afnemen, zijn per dag opzegbaar. Je zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die je niet gebruikt of die je alleen tijdelijk zou willen gebruiken.

Samen succesvol, dat lukt volgens ons juist alleen zónder wurgcontract.

VoIPGRID

Eigen beveiligde omgeving

Als partner van VoIPGRID kun je de hosted beheeromgeving geheel whitelabel afnemen. Wij zorgen ervoor dat deze veilig is en volgens de laatste technische vereisten werkt.

Klanten loggen in op een veilige https://mijn.jouwsite.nl zodat alle communicatie versleuteld en beveiligd is.

VoIPGRID is een snel en gebruiksvriendelijk platform voor jou en je klant

Met het veelzijdige hosted VoIP-platform van VoIPGRID lever je telefonie zoals jij het wil. Sluit in minder dan 15 minuten een klant aan op jouw whitelabel platform, en laat volledig voorgeconfigureerde toestellen direct afleveren bij de klant. Wholesale of semi-wholesale: jij bepaalt hoe ons partnerschap eruit ziet.

Alles in jouw huisstijl

We leveren jou en je klanten een whitelabel platform. Dat betekent dat jouw bedrijfslogo en huisstijl kleuren worden verwerkt, zodat voor je klanten alles herkenbaar is. Bovendien bepaal jij welke features je klanten zien en wat zij zelf kunnen regelen op jouw platform.

VoIPGRID features

Inzichtelijk data dashboard

Op het partnerstatistieken dashboard zie je in één overzicht alle informatie die je nodig hebt om je bedrijfsvoering te optimaliseren. Zaken als omzet en marges, maar ook inzicht in het belgedrag van je klanten, welke diensten goed verkopen en waar je meer winst kunt behalen.

VoIPGRID features

Overzichtelijke belplannen

Het belplan vormt één van de belangrijkste onderdelen van de dienstverlening van VoIPGRID. De optimalisering van het belplan staat dan ook voortdurend op de agenda. We kunnen met trots zeggen dat ons platform de meest gebruiksvriendelijke manier biedt om een belplan aan te maken. Zelfs een complex belplan lever je met onze slimme feature binnen enkele minuten op.

VoIPGRID features

Uitgebreide statistieken

Op ons platform kunnen je klanten hun telefonie in de gaten houden met behulp van gedetailleerde statistieken. Inkomende gespreksstatistieken geven inzicht in het aantal beantwoorde gesprekken en de algehele bereikbaarheid van je klant. Met de statistieken over uitgaande gesprekken kunnen eindklanten onder meer de gemiddelde gespreksduur en het aantal gevoerde gesprekken per gebruiker zien.

VoIPGRID features

Jij wilt gewoon het beste VoIP-platform

Niet de grootste, wel de beste? Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om de belangrijkste functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken.  Zo ervaar je zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie kan zijn.

Vraag demo aan

Portal VoIPGRID
{"id": "c5744d80-f2fb-41b8-b754-45a36fa654dc", "request_id": "610297d4-db4b-4aba-ab24-059e912485a0", "attempt": "610297d4-db4b-4aba-ab24-059e912485a0", "status": "success"}