« Terug naar alle artikelen

Vialer Webphone updates: gecombineerde account- en verbindingsstatus

1 min Productontwikkeling
Andreas Tieman
1 maart 2020

De Vialer Webphone is een Progressive Web Application en dat zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen ontwikkelen. Hierdoor wordt de Webphone steeds slimmer en sluit hij beter aan bij de wensen van de gebruiker. In deze update vertellen we wat er allemaal in februari is toegevoegd en verbeterd.

Wat is er nieuw

  • De status van je Webphone-account en de status van je verbinding met de Webphone zijn gecombineerd in één algemene status. De nieuwe gecombineerde status vind je rechtsboven in de interface van de Webphone. De status blijft gewoon klikbaar zodat je je account eenvoudig op Do Not Disturb kunt zetten.

Wat is er verbeterd

  • Het verplicht wijzigen van het wachtwoord kan nu direct binnen de Webphone gedaan worden. Het is dus niet meer nodig om dit in het VoIP-platform te doen. Het zijn vooral de gebruikers die voor de eerste keer inloggen die hiervan profiteren, omdat ze hierdoor een stuk sneller kunnen starten met het gebruik van de Webphone.
  • Wanneer je een headset of een microfoon (opnieuw) aansluit, krijg je hiervan een specifieke melding in plaats van een algemene ‘audio-apparaten (opnieuw) aangesloten’ melding.
  • Wanneer je een browser gebruikt die niet officieel wordt ondersteund, krijg je hiervan automatisch een bericht. Je kunt nu aangeven dat dit bericht in het vervolg niet meer wordt weergegeven. En wanneer je dit wenst, kun je bij Instellingen de melding weer aanzetten.

…nog meer verbeteringen

  • Inloggen in de Safari-browser is nu mogelijk. Safari is echter geen ondersteunde browser is, dus we raden aan om Google Chrome of (de nieuwste versie van) Microsoft Edge te gebruiken.
  • In de meldingen Niet bereikbaar in Webphone en Onjuiste firewall instellingen vind je nu directe links om snel naar de genoemde pagina’s te gaan.
  • We hebben verschillende aanpassingen gedaan aan de interface die de gebruikerservaring verbeteren. Zo is het nu in de donkere modus duidelijker welk menu-item actief is en wordt de interface bij het doorschakelen nu over de volledige breedte getoond.
  • En niet minder dan 10 andere verberteringen en fixes.

Dit waren de belangrijkste updates van de Vialer Webphone van februari. Je vindt alle verbeteringen ook in de changelog van de Webphone. Veel van de beschreven features en verbeteringen komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Heb je ideeën voor meer verbeteringen? Laat het ons weten via de de pagina Feedback versturen in de Webphone.

Gerelateerde artikelen

Slimmer VoIP telefonie leveren
3 min VoIP leveren
Maarten Frölich
17 juni 2021
Devblog april: interne quality assurance
1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
30 april 2021
VoIPGRID product updates maart
1 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
6 april 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "169eb6cf-68ea-4052-a57e-28ce7173c69f", "request_id": "60cd020f-573c-4df8-a1b2-2a73de033460", "attempt": "60cd020f-573c-4df8-a1b2-2a73de033460", "status": "success"}