« Terug naar alle artikelen

Platform updates maart: KVK-invoerveld, verbeterde CSV exports en meer

1 minProductontwikkeling
Andreas Tieman
2 april 2020

Het VoIPGRID VoIP-platform krijgt elke week een update. Benieuwd welke functionaliteiten er in maart 2020 zijn toegevoegd en verbeterd? Met het lezen van deze product update ben je helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op ons VoIP-platform. Inmiddels staat versie 3.58 live.

Wat is er verbeterd

KVK-invoerveld

Bij het aanmaken van een nieuwe klant wordt ook het KVK-nummer van de klant gevraagd. Na het invullen van het KVK-nummer, zorgt een API er nu voor dat je direct de meest recente en rechtsgeldige informatie van jouw klant te zien krijgt. Zo gebruik je altijd de juiste gegevens, en gaat het aanmaken van een nieuwe klant sneller en veiliger.

Extra melding tijdens het bestellen van specifieke toestellen

Wanneer je hardware bestelt vanuit de portal, kan het soms voorkomen dat een bepaald model met een tijdelijk probleem kampt. Te denken valt bijvoorbeeld aan de BLF-provisioning die even niet goed werkt. Bij toestellen waarbij een dergelijke beperking geldt, wordt nu zowel in het overzicht als bij het bestellen een melding getoond zodat je hiervan op de hoogte bent.

Custom scheidingsteken voor CSV exports

Voor de meeste CSV imports en exports  – zoals die van gesprekken en het prijsplan – is het nu mogelijk om het scheidingsteken te configureren. Je kunt dit doen op het partnerprofiel. Dit is vooral handig als de taalinstellingen van je besturingssysteem anders zijn dan Nederlands.

…nog meer verbeteringen

  • Uitgaande faxen worden voordat ze worden verwerkt tijdelijk in de cloud opgeslagen in plaats van lokaal
  • Het apparaattype en het mac-adres in de lijst met VoIP-accounts wordt nu afgekapt op 50 tekens in plaats van 40
  • En nog 14 andere verbeteringen en fixes, te vinden in de changelog.

Elke week een update

Elke week zetten onze developers een nieuwe versie van ons VoIP-platform live. Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van alle nieuwe features. Heb je ideeën voor meer verbeteringen? Veel updates aan ons platform komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Stuur ons een bericht of bel ons op 050 800 9000 om de jouwe te delen.

Gerelateerde artikelen

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"attempt":"018f1cb0-6c82-c620-4d2c-077ae70275a0","id":"018f1cb0-6c82-c620-4d2c-077ae70275a0","request_id":"018f1cb0-6c82-c620-4d2c-077ae70275a0","status":"success"}