« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID voor vierde jaar op rij bij snelst groeiende bedrijven van Nederland

1 minNieuws
Roelinda Klip
8 november 2019

Het Financieele Dagblad heeft VoIPGRID opnieuw bekroond met een FD Gazellen Award. Dit jaar werden de FD Gazellen Awards voor de zestiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Vierde FD Gazellen Award voor VoIPGRID

In totaal werden er 770 Gazellen benoemd, waarvan 53 in het noorden. Als hoofdcriterium voor de awards geldt een omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

VoIPGRID mocht de prijs gisteren in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking in DNK in Assen. Onder de genomineerden bevonden zich vele gebruikers van ons telefonieplatform en ook onze partner Voys, die voor de achtste keer met een beeldje naar huis ging. Onze felicitaties aan alle snelle groeiers!

Samen met onze partners succesvol

Sinds 2006 werken we samen met onze partners aan het mooier maken van de telecomwereld. Het team van VoIPGRID zoekt continu naar innovatieve oplossingen voor zakelijke telefonie, zoals de kersverse webphone die eerder dit jaar werd gelanceerd. We zijn ervan overtuigd dat de nauwe samenwerkingen met onze partners leiden tot de mooiste resultaten. Deze vierde FD Gazellen Award is een bevestiging dat we samen op de juiste weg zijn. We zijn dan ook enorm trots op onze fantastische partners en het VoIPGRID team.

Wil jij ook telefonie leveren met VoIPGRID?

Als reseller van VoIPGRID bied je onze diensten whitelabel wholesale of semi-wholesale aan; jij bepaalt zelf hoe onze samenwerking eruit ziet. Wij bieden jou vervolgens al het gereedschap om VoIP-telefonie snel en eenvoudig te leveren. Met ondersteunend sales- en marketingmateriaal helpen we je graag op weg om de zakelijke markt perfect te bedienen. Klinkt goed? Vraag een gratis demo aan of neem contact op met onze partnermanagers voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

De toekomstplannen van VoIPGRID: nieuwe features en een nieuw product in 2024
6 min Productontwikkeling
Sanne Bakker
24 januari 2024
VoIPGRID jaaroverzicht 2023
3 min Productontwikkeling
Sanne Bakker
15 december 2023

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"attempt":"018f0ad9-acde-7b1b-5d45-f6190afd185d","id":"018f0ad9-acde-7b1b-5d45-f6190afd185d","request_id":"018f0ad9-acde-7b1b-5d45-f6190afd185d","status":"success"}