« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID product updates maart

1 minProductontwikkeling
VoIPGRID Team
6 april 2021

Er gaat geen week voorbij of onze producten hebben nieuwe updates ontvangen. Hoe klein of groot de aanpassingen ook zijn, ze zijn altijd belangrijk voor de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd wat er in maart 2021 is toegevoegd en verbeterd aan het VoIP-platform, de Webphone en de apps? Met het lezen van deze product update ben je helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.

VoIPGRID Platform

Feedbacktool

Heb je feedback om het platform verder te verbeteren? Dan kun je dat nu ook direct vanuit de portal ons dat laten weten. Via een formulier verstuur je snel je feedback, waarna je weer verder kunt werken in de portal. De feedbacktool vind je rechtsboven in de header en is beschikbaar voor partners.

Responsive Support button

Vragen over belplannen, gesprekken, statistieken of een andere functionaliteit? Vaak geeft onze wiki al het antwoord. Deze hulppagina’s bereik je nu nog sneller via een nieuwe link in de portal. Je vindt de link in het breadcrumb-menu en past zich aan aan de pagina in de portal. Zo kom je altijd direct bij de relevante hulppagina.

Vialer App

In juni van 2020 kondigden we aan te werken aan een nieuwe Vialer App. Deze app maakt gebruik van de nieuwste technieken en processen, waardoor de app toekomstbestendig wordt en uiteindelijk de huidige Vialer App zal gaan vervangen. Benieuwd naar de ontwikkelingen?  Met behulp van devblogs – geschreven door de developers van onze apps – zullen we je maandelijks meenemen in de voortgang en ontwikkeling van de nieuwe app. Lees het devblog van maart.

Elke week updates

Dit waren de belangrijkste updates van van maart 2021. Onze developers zetten echter wekelijks vernieuwde versies van onze VoIP-producten live. De volledige versiegeschiedenis van onze producten vind je in de Changelogs van het Platform en de Webphone. De versiegeschiedenis van de apps vind je in de store-apps (Android en iOS).

Heb je ideeën voor meer features en verbeteringen? Veel updates voor onze producten komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Stuur ons een bericht of bel ons op 050 800 9000 om de jouwe te delen.

Gerelateerde artikelen

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"attempt":"018f12d4-a8c9-dea7-b05b-53fa8969058a","id":"018f12d4-a8c9-dea7-b05b-53fa8969058a","request_id":"018f12d4-a8c9-dea7-b05b-53fa8969058a","status":"success"}