« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID product updates februari

2 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
2 maart 2021

Er gaat geen week voorbij of onze producten hebben nieuwe updates ontvangen. Hoe klein of groot de aanpassingen ook zijn, ze zijn altijd belangrijk voor de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd wat er in februari 2021 is toegevoegd en verbeterd aan het VoIP-platform, de Webphone en de apps? Met het lezen van deze product update ben je helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.

VoIPGRID Platform

Interne ringtone instellen

Direct weten of het een klant is die naar je belt, of een collega? Dat kan voortaan door een interne ringtone in te stellen. In de header van een gesprek is een aanpassing gedaan, zodat het platform herkent wanneer het gaat om een interne oproep. Dit geldt ook voor warm doorverbonden gesprekken. 

 IPv6 nu beschikbaar

Naast IPv4 kunnen je klanten nu ook gebruik maken van IPv6 voor hun telefonie. Met IPv4 maken alle toestellen op een kantoor verbinding met het platform via één IP-adres. Door IPv6 te gebruiken, kan ieder toestel een eigen verbinding maken. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld het wisselen van WiFi access point tijdens een gesprek.

Vialer Webphone

Pagina voor troubleshooting

De Webphone heeft nu een pagina voor troubleshooting. Handig, want op deze pagina kan elke gebruiker testen of de notificaties goed werken, en eventueel problemen zelf oplossen. Deze pagina is te bereiken door /troubleshooting toe te voegen aan je eigen webphone URL.

Keuzes opgeslagen onder het gebruikersaccount 

De contacten die je als favoriet hebt ingesteld, je keuze voor de donkere modus optie, en je voorkeur met betrekking tot remote logging worden nu bij je gebruikersaccount opgeslagen. Dat betekent dat deze niet verloren gaan wanneer je je browsercookies verwijdert.  Een extra voordeel hieraan is dat deze instellingen ook ingeladen worden als je de wepbhone met hetzelfde account op een andere computer gebruikt.

Vialer App

In juni van 2020 kondigden we aan te werken aan een nieuwe Vialer App. Deze app maakt gebruik van de nieuwste technieken en processen, waardoor de app toekomstbestendig wordt en uiteindelijk de huidige Vialer App zal gaan vervangen. Benieuwd naar de ontwikkelingen?  Met behulp van devblogs – geschreven door de developers van onze apps – zullen we je maandelijks meenemen in de voortgang en ontwikkeling van de nieuwe app. Lees het devblog van februari.

Elke week updates

Dit waren de belangrijkste updates van van februari 2021. Onze developers zetten echter wekelijks vernieuwde versies van onze VoIP-producten live. De volledige versiegeschiedenis van onze producten vind je in de Changelogs van het Platform en de Webphone. De versiegeschiedenis van de apps vind je in de store-apps (Android en iOS).

Heb je ideeën voor meer features en verbeteringen? Veel updates voor onze producten komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Stuur ons een bericht of bel ons op 050 800 9000 om de jouwe te delen.

Gerelateerde artikelen

Slimmer VoIP telefonie leveren – het Belpan
3 min VoIP leveren
Maarten Frölich
7 juli 2021
Devblog juni: iOS, testen, testen, testen en testen
1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
29 juni 2021
De vernieuwde Wachtrij module van VoIPGRID
2 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
21 juni 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "d3945c03-1595-47ca-be26-f3db621fe38d", "request_id": "61028a0b-8058-4bd5-ba3b-deb751e389a0", "attempt": "61028a0b-8058-4bd5-ba3b-deb751e389a0", "status": "success"}