« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID product updates december

2 min
Andreas Tieman
5 januari 2021

Er gaat geen week voorbij of onze producten hebben nieuwe updates ontvangen. Hoe klein of groot de aanpassingen ook zijn, ze zijn altijd belangrijk voor de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd wat er in december 2020 is toegevoegd en verbeterd aan het VoIP-platform, de Webphone en de apps? Met het lezen van deze product update ben je helemaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.

VoIPGRID Platform

Belplannen tonen waarin een module actief is

Bij het wijzigen van een module – bijvoorbeeld een keuzemenu of Openingsuren – was het niet duidelijk in welke belplannen daadwerkelijk gebruik werd gemaakt van deze specifieke module. Wanneer je nu een module wijzigt, wordt dat wel duidelijk. Bij het wijzigen wordt er namelijk een lijst van betrokken belplannen (en belplan-extensies) getoond. Handig, want nu weet je direct welke belplannen door de wijziging beïnvloed zouden worden. Door het klikken op het nummer van het belplan, ga je direct naar de desbetreffende belplan.

Sneller modules wijzigen vanuit het belplan

Het is een stuk eenvoudiger geworden om vanuit een belplan een specifieke module te bewerken. Achter de module die je wilt wijzigen vind je namelijk nu de knop “wijzig module” die je in één klik naar de te wijzigen module brengt! Voorheen moest je de naam en het type van de stap uit het belplan onthouden, een nieuw tabblad open, naar de specifieke modulelijst gaan en het juiste item vinden. Dat zijn veel stappen die je nu niet meer hoeft te doorlopen!

Vialer Webphone

Automatische correctie van telefoonnummer met speciale tekens of spaties

Het valideren en corrigeren van het ingevoerde telefoonnummer bij contacten is verbeterd. Als je een telefoonnummer invoert die speciale tekens of spaties bevat, zal de webphone dit proberen te corrigeren tot een correct telefoonnummer. Mocht het opslaan hiervan alsnog niet lukken, dan helpt een foutmelding je om de fout zelf op te lossen.

Vialer App

In juni van 2020 kondigden we aan te werken aan een nieuwe Vialer App. Deze app maakt gebruik van de nieuwste technieken en processen, waardoor de app toekomstbestendig wordt en uiteindelijk de huidige Vialer App zal gaan vervangen. Benieuwd naar de ontwikkelingen?  Met behulp van devblogs – geschreven door de developers van onze apps – zullen we je maandelijks meenemen in de voortgang en ontwikkeling van de nieuwe app. Lees het devblog van december.

Elke week updates

Dit waren de belangrijkste updates van van december 2020. Onze developers zetten echter wekelijks vernieuwde versies van onze VoIP-producten live. De volledige versiegeschiedenis van onze producten vind je in de Changelogs van het Platform en de Webphone. De versiegeschiedenis van de apps vind je in de store-apps (Android en iOS).

Heb je ideeën voor meer features en verbeteringen? Veel updates voor onze producten komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Stuur ons een bericht of bel ons op 050 800 9000 om de jouwe te delen.

Gerelateerde artikelen

5 min
VoIPGRID jaaroverzicht 2020
VoIPGRID Team
29 december 2020
3 min
VoIPGRID product updates november
Andreas Tieman
1 december 2020
{"id": "fe3fd894-8c35-499d-8460-af06b75ff1a1", "request_id": "6003d440-e1cc-46b3-8c36-61b2c29b6ea0", "attempt": "6003d440-e1cc-46b3-8c36-61b2c29b6ea0", "status": "success"}