« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID gaat strategische samenwerking aan met IP-toestelspecialist Snom

2 min Nieuws
Roelinda Klip
9 september 2020

VoIPGRID gaat een strategische samenwerking aan met Snom, specialist in IP-telefonie. De samenwerking combineert de complete VoIP-oplossing van VoIPGRID met de ervaring en innovatie op het gebied van IP-toestellen van Snom.

Hardware bestellen met zero-touch provisioning

VoIPGRID stelt zijn partners in staat om hardware zero-touch geprovisioned te bestellen en direct te laten leveren bij de eindklant. Hierdoor kan de eindklant de hardware zelf eenvoudig aansluiten, zonder tussenkomst van een engineer op de locatie van die klant. Om partners nog meer keuze te bieden in het aanbieden van de juiste hardware-oplossing voor elke unieke klantsituatie, koos VoIPGRID voor een partnerschap met Snom.

Remco Holtman, partnermanager bij VoIPGRID:

“We kijken uit naar de samenwerking met Snom, waarmee we onze partners nog meer onafhankelijkheid kunnen geven in het aanbieden van hardware aan hun klanten. We zien dat Snom, al actief in de telecommarkt sinds het PBX tijdperk, de laatste tijd mooie technologische ontwikkelingen doormaakt wat betreft het aanbod. Hier laten we onze partners graag van profiteren”.

Pioneer op het gebied van IP-toestellen

Snom is een pionier op het gebied van IP-toestellen. De hoogwaardige apparaten met een garantie van 3 jaar en het complete portfolio, van klassieke bureautelefoons tot uitgebreide alarmfunctionaliteiten op de multicell DECT-apparaten, maken Snom tot een perfecte partner voor VoIPGRID. De vooruitstrevende visie van Snom sluit naadloos aan bij VoIPGRID’s missie om partners volledig te ondersteunen in het eenvoudig en snel telefonie leveren aan eindklanten.

Blijven innoveren in cloudtelefonie

Snom blijft door de samenwerking met VoIPGRID innoveren in de sector van de cloudtelefonie. Op deze wijze bieden beide partijen een volledige telefonieoplossing die bestaat uit de hoogste kwaliteit IP-telefoontoestellen en de gebruiksvriendelijkste serviceprovider.

Stephan Fuchs, channel director Benelux van Snom:

“Wij zijn zeer gelukkig met deze samenwerking. VoIPGRID biedt een zeer innovatief platform en is bovendien een zeer bijzondere onderneming die erg dicht bij haar partners staat. De partners krijgen nu de mogelijkheid hun relaties nog verder te ontzorgen en kunnen bovendien profiteren van de voordelen van het Snom Partner Programma. Ik ben er van overtuigd dat dit een begin is van een succesvolle samenwerking in binnen- en buitenland!”

Binnenkort bestelbaar in de portal

VoIPGRID heeft het certificeringsproces van Snom inmiddels succesvol doorlopen en is nu hard bezig om diverse IP-toestellen van Snom met zero-touch provisioning bestelbaar te stellen aan de partners.

Wil je meer weten over de Snom toestellen en het geprovisioned leveren van hardware aan jouw klanten? Neem dan contact op met de partnermanagers: 050-8009000.

Gerelateerde artikelen

VoIPGRID product updates februari
2 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
2 maart 2021
Devblog februari: vorderingen in de user interface
2 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
26 februari 2021
VoIP bellen met Microsoft Teams dankzij de nieuwste VoIPGRID integratie
3 min Integraties
Remco Holtman
24 februari 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "34c111e2-aa1b-4df5-bbab-22ade8466ee2", "request_id": "6042b83c-e75d-429c-8579-ef6906aa0d70", "attempt": "6042b83c-e75d-429c-8579-ef6906aa0d70", "status": "success"}