« Terug naar alle artikelen

VoIPGRID gaat hardware leveren via BNS

2 min Nieuws
Roelinda Klip
14 maart 2018

VoIPGRID start op 22 maart met de verkoop van VoIP hardware via het telefonieplatform. Met een line-up van merken als: Cisco, Gigaset, Grandstream, Yealink, Linksys en Plantronics een bijzonder compleet aanbod. VoIPGRID koos voor de distributie voor BNS Data Logistics.

BNS koppelde in aanloop naar de lancering van het hardwareplatform haar in huis ontwikkelde softwarepakket Cosmos met het VoIPGRID platform. Door deze koppeling ontstaat een gedetailleerde inzage in de gehele levenscyclus van de producten. Daarnaast maakt de koppeling het orderproces eenvoudig en overzichtelijk. BNS levert een groot gedeelte van de hardware direct gebruiksklaar door middel van pre-installatie en autoprovisioning. Daarnaast is de hardware na levering tot in detail te beheren in het device managementsysteem.

Om de lancering van dit bijzondere moment te vieren organiseert VoIPGRID het GROEI event. Tijdens dit partnerevent op donderdag 22 maart presenteren VoIPGRID en BNS het online hardwareplatform. Naast de mogelijkheden die deze nieuwe VoIPGRID-dienst biedt, vertellen inspirerende gasten hoe de klant nog sneller en effectiever van dienst te zijn. Met als hoogtepunt de lezing van de Nederlandse autocoureur Tom Coronel. Deze sportman vertelt op een aanstekelijk enthousiaste wijze over de wereld van topsport, ondernemen en de groei naar succes.

“BNS is ontzettend trots op de samenwerking met VoIPGRID. Wat ons betreft een voorbeeld voor telecomleveranciers in de markt. VoIPGRID loopt voortdurend vooraan in innovatie. Ze timmeren hard aan de weg en kiezen er duidelijk voor de klant van A-tot-Z te ontzorgen. Een werkwijze die wij bij BNS toejuichen en zelf ook nastreven.” aldus Jeroen van Kerkhof, Commercieel manager bij BNS.

Ronald Stokebrook, partnermanager bij VoIPGRID, zegt: “VoIPGRID werkt al jaren prettig samen met BNS. We hebben alle ervaring in leveringen en fulfillment gebundeld in een nieuwe dienst voor onze partners. Het eindresultaat geeft onze partners de mogelijkheid de hardware volledig geautomatiseerd samen te stellen en te configureren. Van het aanmaken van de klant tot en met de werkende telefoon op het bureau: alles is nu binnen enkele minuten geregeld.”

Het event is toegankelijk voor partners van VoIPGRID. Neem voor meer informatie contact op met BNS: info@bns.nl / T (030) 204 00 00 of VoIPGRID: contact@voipgrid.nl / T (050) 800 90 00.

Over VoIPGRID

Sinds 2006 is VoIPGRID de meest eigenwijze speler in de telecommarkt. VoIPGRID ontwikkelt een schaalbaar online telefonieplatform, dat telecomaanbieders onder hun eigen merknaam kunnen verkopen. Met de overtuiging dat zakelijke telefonie leuker en makkelijker kan, levert VoIPGRID samen met haar partners telefonie aan ruim 19.000 bedrijven.

Over BNS

In een tijd waarin de wereld verbonden is het internet, is connectiviteit cruciaal. BNS Data Logistics biedt sinds 1998 een breed portfolio aan fulfillment en lifecycle management diensten en producten voor (t)huis en zakelijke netwerken. Vanuit dit portfolio worden unieke oplossingen ontworpen, waarmee we klanten op de door hun gewenste manier ontzorgen.

Gerelateerde artikelen

Slimmer VoIP telefonie leveren
3 min VoIP leveren
Maarten Frölich
17 juni 2021
Devblog april: interne quality assurance
1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
30 april 2021
VoIPGRID product updates maart
1 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
6 april 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "9b7d85d2-7949-479c-898a-73d899ee30f9", "request_id": "60cd0d36-9230-4999-b1a3-0dd3222c3f70", "attempt": "60cd0d36-9230-4999-b1a3-0dd3222c3f70", "status": "success"}