« Terug naar alle artikelen

Vialer Webphone updates: sneller navigeren door een IVR, verbeterde usability en meer

1 min Productontwikkeling
Andreas Tieman
2 december 2019

De Vialer Webphone is een Progressive Web Application en dat zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen ontwikkelen. Hierdoor wordt de Webphone steeds slimmer en sluit hij beter aan bij de wensen van de gebruiker. In deze update vertellen we wat er allemaal in november is toegevoegd en verbeterd.

vialer webphone update november

Wat is er nieuw

  • De Webphone geeft aan wanneer een VoIP-account niet is ingesteld door de gebruiker.
  • Wanneer de Webphone geen toegang heeft tot een microfoon, kan het voorkomen dat je geen gesprekken binnen krijgt of kan maken. Om verwarring te voorkomen geeft de Webphone je daarom nu een melding wanneer de toegang tot de de microfoon is geblokkeerd. Je kunt vervolgens zelf beslissen om de Webphone toegang te geven tot de microfoon.
  • Wanneer je bij de instellingen een aanpassing deed, moest je er voorheen maar gewoon op vertrouwen dat de Webphone deze aanpassing ook doorvoerde. Dit is niet meer nodig: wanneer je een instelling succesvol wijzigt krijg je feedback door middel van een groen vinkje.
  • Wanneer je tijdens een gesprek een keuzemenu doorloopt, kun je nu ook gewoon je toetsenbord gebruiken in plaats van alleen de keypad-interface van de Webphone. Dit werkt op iedere pagina van de Webphone en voor elke soort interactive voice response (IVR).

Wat is er verbeterd

  • Je kunt nu kopiëren en plakken in het nummer-invoerveld op de pagina Toetsen.
  • Het donkere-modus thema is nu voor iedereen beschikbaar! Je schakelt dit thema in bij Instellingen onder Algemeen.

Dit waren de belangrijkste updates van de Vialer Webphone van november. Veel van de beschreven features en verbeteringen komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Heb je ideeën voor meer verbeteringen? Laat het ons weten via de de pagina Feedback versturen in de Webphone.

Gerelateerde artikelen

Slimmer VoIP telefonie leveren
3 min VoIP leveren
Maarten Frölich
17 juni 2021
Devblog april: interne quality assurance
1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
30 april 2021
VoIPGRID product updates maart
1 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
6 april 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "5303bb5f-4ccf-4de8-8393-dd15814d6b0b", "request_id": "60cd00d6-8402-446d-a39c-d089ce678b20", "attempt": "60cd00d6-8402-446d-a39c-d089ce678b20", "status": "success"}