« Terug naar alle artikelen

Vialer Webphone updates: bespaar tijd met Quick links, gesprekken filteren en verbeterde dark mode

1 min Productontwikkeling
Andreas Tieman
4 november 2019

De Vialer Webphone is een Progressive Web Application en dat zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen ontwikkelen. Hierdoor wordt de Webphone steeds slimmer en sluit hij beter aan bij de wensen van de gebruiker. In deze update vertellen we wat er allemaal in oktober is toegevoegd en verbeterd.

Wat is er nieuw

 • Wil je bij de pagina Recent alleen maar de inkomende en uitgaande gesprekken van de Webphone zien? Deze gesprekken kun je nu door middel van een checkbox filteren.
 • Soms is het nodig om bepaalde aanpassingen te doen die niet binnen de Webphone gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van je Belplan of het aanmaken van een nieuw VoIP-account. De toegevoegde Quick links stellen je in staat om snel vanuit de Webphone direct naar de juiste instellingen binnen je VoIP-platform te gaan.
 • Gesprekken die door een collega zijn aangenomen worden nu ook getoond op de pagina Recent.
 • Via een kleine popup laat de Webphone je nu weten wanneer de audiokwaliteit van een gesprek slecht is. Ook laat de Webphone je weten dat een geluidsapparaat verbonden is, of wanneer de verbinding van een geluidsapparaat wordt verbroken.

Wat is er verbeterd

 • Wanneer je een gesprek aanneemt ga je direct naar de pagina Huidige gesprekken.
 • Je hoeft niet meer eerst op het invoerveld van de dialer te klikken om een nummer te kiezen; je kunt gelijk beginnen met typen.
 • Het donkere-modus thema ziet er nét wat beter uit.
 • De stabiliteit van de verbinding wanneer een gebruiker binnen de Webphone veel verzoeken doet (vaak schakelen tussen pagina’s – meerdere tabbladen open hebben) is verder verbeterd.

…nog meer verbeteringen!

 • Een bug die ervoor zorgde dat je naar “+” of “#” kon bellen is verholpen.
 • Je kunt nu ook in de Firefox-browser een nummer in het invoerveld plakken.
 • Een bug die ervoor zorgde dat in sommige gevallen bepaalde geluiden bleven doorspelen is verholpen.
 • En niet minder dan 12 andere buxfixes.

Dit waren de belangrijkste updates van de Vialer Webphone van oktober. Veel van de beschreven features en verbeteringen komen rechtstreeks van gebruikersfeedback. Heb je ideeën voor meer verbeteringen? Laat het ons weten via de de pagina Feedback versturen in de Webphone.

Gerelateerde artikelen

Slimmer VoIP telefonie leveren
3 min VoIP leveren
Maarten Frölich
17 juni 2021
Devblog april: interne quality assurance
1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
30 april 2021
VoIPGRID product updates maart
1 min Productontwikkeling
VoIPGRID Team
6 april 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "e5581e39-472e-4aff-bd46-c83b7e354d01", "request_id": "60cd02e7-8aba-42f2-bfb0-81d9545456c0", "attempt": "60cd02e7-8aba-42f2-bfb0-81d9545456c0", "status": "success"}