« Terug naar alle artikelen

Devblog april: interne quality assurance

1 min Productontwikkeling
Marco Vellinga
30 april 2021

In de devblog van april bespreken we de voortgang van onze nieuwe mobiele app in de afgelopen weken. We behandelen de ontwikkelingen aan de hand van drie technische componenten: de PhoneLib, Platform Integration Layer en App user interface. Heb je de blog van maart gemist, dan kun je deze hier teruglezen.

Platform Integration Layer: iOS afgerond

Dit onderdeel is officieel af voor iOS 🎉. Dat betekent dat voor zowel Android als iOS dit onderdeel klaar is voor release. Daarbij zullen we ook deze categorie niet meer opnemen in de komende blogs.

App user interface: diverse verbeteringen

Deze maand is er onderhuids veel aangepakt en zijn er bugs gevonden door het quality assurance process waar we momenteel in zitten. Zo waren er wat probleem met het laten zien van het “inkomende gesprekken” scherm bij bepaalde type android telefoons. Daarnaast hebben we het onderdeel afgemaakt waar je kunt kiezen waar de audio van het gesprek over loopt; bijvoorbeeld je speaker of een bluetooth apparaat.

Plannen voor de komende maand

Om beter inzicht te geven in waar we momenteel staan met de verschillende onderdelen van de app hebben we een nieuw diagram gemaakt: 

Zoals in dit diagram te zien is bereiden we ons voor op de interne alfa versie nadat de quality assurance fase is afgerond. Daarnaast gaat de aandacht uit naar het stukje Flutter lib voor iOS. Dit is echter afhankelijk van de hoeveelheid issues die we tijdens de alfa gaan waarnemen.

Volg onze maandelijkse updates

In de volgende devblog vertellen we wat er in de komende periode wordt ontwikkeld, en delen we wederom de vooruitgang per onderdeel. Heb je vragen over deze devblog? Neem dan vooral even contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Devblog september: doorontwikkelen met hulp van onze bètatesters
2 min Productontwikkeling
Arjen Vellinga
28 september 2021
Meld je aan voor de open bèta van de Vialer app voor Android
1 min Productontwikkeling
Andreas Tieman
30 juli 2021

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"id": "99bc01bb-54e6-4bba-bc20-667fb5a161d3", "request_id": "616c701a-733e-4c33-8372-86aa1a8d03b0", "attempt": "616c701a-733e-4c33-8372-86aa1a8d03b0", "status": "success"}